PRIMA ÎNTÂLNIRE DE LUCRU PENTRU ORGANIZAREA “FREE SPIRIT RUN RUSE-GIURGIU”, EDIȚIA A DOUA

PRIMA ÎNTÂLNIRE DE LUCRU PENTRU ORGANIZAREA “FREE SPIRIT RUN RUSE-GIURGIU”, EDIȚIA A DOUA

Primăria Giurgiu a găzduit astăzi o primă întâlnire de lucru în cadrul celei de-a doua ediții a crosului transfrontalier “Free Spirit Run Ruse-Giurgiu” ce urmează a avea loc și anul acesta, pe 24 septembrie. Delegația bulgară condusă de viceprimarul Ivan Grigorov a fost primită în sala de consiliu Giurgiu de viceprimarul Ionuț Cioacă, echipa comună de lucru discutând principial despre acest eveniment sportiv care a lăsat frumoase ecouri în lumea sportivă română și bulgară, și nu numai.

Ca și anul trecut, principalii organizatori ai crosului vor fi Cluburile Sportive Dunărea Giurgiu (cu sprijinul CSS Giurgiu) și Dunav Ruse, fiind susținute de Primăriile Giurgiu și Ruse, dar și de alți parteneri și sponsori.

Dacă anul trecut startul a fost dat la Giurgiu de către primarul Nicolae Barbu și cursa s-a încheiat la Ruse, anul acesta, vecinii bulgari vor da startul – primarul Plamen Stoilov – și la Giurgiu va avea loc premierea concurenților.

Echipa comună de lucru va stabili toate etapele de organizare și vor fi începute demersurile pentru ca acest eveniment european să aibă loc în cele mai bune condiții, evident cu sprijinul autoritatilor centrale și locale.

“Free Spirit Run Ruse-Giurgiu” a luat naștere la ideea vecinilor bulgari și a avut loc pentru prima dată anul trecut, pe 24 septembrie, în cadrul calendarului competițional al “Ruse – Capitala Europeană a Sportului”.

Ultima modificare: 09.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul GIURGIU SE AFLĂ DIN NOU SUB COD GALBEN DE NINSORI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.